Let op: De Radio Paloma internet stream is verhuisd en is nu beter van kwaliteit!

Rechts in de widgets staan de Tune in verwijzing en onze eigen HQ link, dit zijn de correcte adressen. Luister je dus via de site dan hoef je niets te doen.  Alle overige luistermogelijkheden staan op de pagina luister-live

De Radio Paloma app in de Playstore is ook correct, dus als je de app al had dient deze geüpdatet te worden. 

Voor de wat meer gevorderde gebruiker die ons stream adres zelf in zijn device wil plaatsen: het nieuwe adres is via een secure verbinding beschikbaar op:

https://ex52.voordeligstreamen.nl/8054/stream

LET OP: De oude stream zal binnenkort stoppen.

Onze FM frequentie blijft uiteraard beschikbaar FM 106 MHZ

Radio Paloma is 24 uur per dag te beluisteren vanuit Poppel België. Onze studio’s bevinden zich zo’n 50 meter van de grens met Nederland. Je kan luisteren via FM 106 mhz of via onze internet stream. We hebben een eigen geluid met wereldnieuws, nieuws uit de regio en verenigingsnieuws. Bij ons hoor je een muzikale mix van de beste 60’s, 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s, 20’s en de hits van nu. Op zondag is er extra aandacht voor Nederlandstalige/Vlaamstalige muziek en regionale artiesten.

Heb je informatie voor ons, gebruik dan de mogelijkheid om dat hier door te geven. Reageren op ons station kan hier. Of stuur een E-mail naar info@radiopaloma.com

Normaliter is op zondag ons radio café van 10:00 tot 18:00 uur voor leden geopend en kunt u, onder het genot van een drankje zien hoe live radio gemaakt wordt.

Op dit moment zijn wij i.v.m. de Corona crisis nog tot nader bericht gesloten.