De Schakel

Wanneer

25/08/2024    
08:00 - 14:00

De laatste zondag van augustus, dit jaar 25 augustus, is de dag van fietshappening De Schakel. Een fietstocht voor het hele gezin.

Fietsers uit Poppel, Hilvarenbeek, Esbeek, Goirle, en Tilburg en omstreken kunnen starten in Poppel bij Radio Paloma, aan Aarle 33, in de z.g. Krombendershut. Vanuit Poppel kunt u zelf uw tocht samenstellen en zelf de afstand bepalen die u die dag wilt fietsen. Daarna kunt u bijvoorbeeld naar de feesttent aan het terras aan de Molen Arbeid Adelt. Een aanrader voor fietsers, muziekliefhebbers en lekkerbekken; Spek & eieren en een barbecue. U ziet de molen & rosmolen in werking en voor de kinderen is er een springkasteel!

Bij Radio Paloma is voldoende parkeergelegenheid zodat u met uw fietsen op de fietsendrager bij ons kunt starten voor deze fantastische tocht. U kunt hier genieten van bv een kop koffie met iets lekkers of een broodje. Met uw deelname aan de schakel maakt u tevens kans op waardevolle prijzen. Vertrekken kan bij Paloma van 8:00 tot 14:00 uur. Meer informatie op www.schakel.be